Cererea DNA de urmărire penală a deputatului Eugen Bejinariu, amânată a doua oară din lipsă de cvorum

| 05 dec, 17:38

Solicitarea procurorului general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ şi proiectul de hotărâre referitoare la formularea cererii de efectuare a urmăririi penale împotriva deputatului PSD Eugen Bejinariu nu au mai fost supuse votului plenului Camerei, luni, din cauza lipsei de cvorum.

Este a doua oară când plenul Camerei Deputaţilor nu se reuneşte în cvorum de lucru pentru a se pronunţa prin vot asupra cererii Justiţiei în cazul lui Bejinariu, aceasta fiind, practic, ultima şedinţă a actualei legislaturi. Şedinţa a durat mai puţin de cinci minute.

"Este deplorabil că suntem atât de puţini. Este ultima şedinţă a actualei legislaturi. Ar fi trebuit să dovedim responsabilitate, să venim la serviciu, să ne facem treaba de deputaţi pentru care am fost aleşi. Din nefericire, iată, suntem doar 50-60", a spus deputatul independent Remus Cernea, de la tribuna Camerei.

El i-a acuzat e unii deputaţi că au venit la Parlament doar pentru a-şi ridica suma forfetară.

"În parcare este plin de maşini şi am văzut foarte mulţi colegi care au venit. Probabil se dă suma forfetară, au venit să ridice suma forfetară iar apoi au plecat. Am văzut mulţi colegi plecând, neintrând în sala de plen, iar alţii probabil că sunt în campanie cerându-le cetăţenilor votul pentru un nou mandat în care să lipsească", a spus Cernea.

"Daţi-mi voie să fac un ultim selfie la această şedinţă, un selfie istoric, cu sala de plen goală", a spus deputatul independent, făcând căteva fotografii cu telefonul.

Liderul grupului UDMR, Mate Andras Levente, le-a luat apărarea deputaţilor care lipseau.

"Se cunoaşte că în campanie mulţi colegi lucrează în teritoriu. Ăsta e rolul oamenilor politici, de a strînge voturi în campanie. Eu nu pot să spun că sunt vinovaţi cei care nu au venit, nu e corect acum să ne certăm între noi pentru că unii lipsesc", a spus Mate Andras Levente.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a închis şedinţa de plen, precizând că în plen se află doar 64 de deputaţi.

"Mulţumesc pentru întreaga activitate. Celor care candidează – mult succes în alegeri, celor care nu – mult succes în activitatea cotidiană. Daţi-mi voie să fiu bucuros că am fost coleg cu dumneavoastră în acest mandat de patru ani. Să vă dea Dumnezeu sănătate!", a conchis Iordache.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 21:54
VashReabs
doxycycline liquid dosage chart cats
But these opportunities are bounded by structural constraints that havenГў online doxycycline

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ