Cererea lui Kovesi de recuzare a Adinei Florea a fost respinsă

| 15 feb, 15:15

Procurorul-șef al Secției pentru anchetarea magistraților, Gheorghe Stan, a respins cererea formulată de Laura Codruța Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumentează dosarul în care fosta șefă a DNA are calitatea de suspect.

Gheorghe Stan, șeful Secției de anchetare a magistraților, a respins cererea Laurei Codruța Kovesi de recuzare a Adinei Florea, cea care se ocupă de dosarul fostei șefe DNA, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Fostul procuror șef al DNA Laura Codruța Kovesi a declarat, la ieșirea de la audierile din Secția pentru Investigarea Magistraților, că i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect și că a făcut două cereri de recuzare.

„Am recuzat procurorul de caz și procurorul șef de secție. Mi s-a adus la cunoștință învinuirea și calitatea de suspect. Am depus două cereri. După ce am depus cererea de recuzare, procurorul de caz a spus că îmi va comunica răspunsul la cele două cereri (...) Motivul este din Codul de Procedură Penală, afectarea imparțialității”, a declarat Laura Codruța Kovesi, la ieșirea din sediul Parchetului General.

Kovesi a mai spus că nu a fost dispusă o măsură preventivă în cazul său.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ