Cezar Preda: În regiunea de sud-est PDL nu are probleme cu Mişcarea Populară

| 23 iul, 2013

Deputatul PDL Cezar Preda, vicepreşedinte regional al partidului, consideră că PDL nu are probleme cu Mişcarea Populară în regiunea de sud-est a ţării şi califică tentativa de racolare de membri din rândurile democrat-liberalilor de către Partidul Mişcarea Populară drept o "mizerie politică".

"În fiecare secundă, Mişcarea Populară încearcă să disloce membrii PDL, dar în regiunea de sud-est nu sunt probleme de nici un fel", a declarat, astăzi, Cezar Preda.

Potrivit sursei citate, ceea ce s-a întâmplat la Argeş era previzibil, o construcţie asemănătoare se dorea şi la Dâmboviţa, iar acum se pregăteşte şi la Neamţ şi în alte judeţe.

"În regiunea noastră, în regiunea de sud-est, nu sunt probleme, deşi s-a încercat câte ceva în judeţul Vrancea. Decizia de la Dâmboviţa a fost foarte corectă pentru partidul nostru şi trebuia luată şi la Argeş şi trebuie luată rapid în alte câteva judeţe unde se încearcă asemenea mizerie politică, să dai afară primarii ca să poţi să-i înscrii în alt partid unde vrei tu să pleci", a mai spus Cezar Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ