Cezar Preda: În Vrancea, Oprişan a dat afară cu poliţia observatorii din secţiile de votare

| 05 iun, 18:38

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, i-a dat afară cu poliţia pe observatori din secţiile de votare, aceştia fiind duşi, potrivit spuselor liberalului, în secţiile de poliţie, potrivit Agerpres.

"În Vrancea, Oprişan a reuşit să-i scoată afară (pe observatori - n.r.) din toate secţiile cu poliţia, chiar dacă erau acreditaţi de BEC. A spus că în judeţul lui, unde e el jupân, n-au ce căuta şi toţi au fost duşi la secţia de poliţie. I-au ţinut acolo şi nu le-au mai dat drumul să se întoarcă în secţie", a afirmat Preda. 

El a susţinut că există unii poliţişti care ajută PSD. 

"Mai sunt poliţişti care fac acelaşi lucru pe care l-au făcut de ani de zile. Aici mă refer strict numai la aceia care în virtutea unei prietenii cu PSD îi ajută pe aceştia. Exemplu e Giurgiu, unde preşedintele organizaţiei, care e şi candidat de consilier judeţean, a fost dat afară din secţie cu ajutorul poliţiei pentru că a semnalat că se băgau voturi multiple în urna de vot", a adăugat Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ