Cezar Preda (PNL): Ambele guverne PSD s-au remarcat printr-o sterilitate a rezultatelor

| 14 iul, 17:23

Atât Guvernul Grindeanu, cât și Guvernul Tudose "s-au remarcat printr-o sterilitate a rezultatelor, în șase luni nu s-a mișcat nimic", a declarat joi, într-o conferință de presă, deputatul PNL de Dâmbovița, Cezar Preda.

"Guvernele PSD, amândouă, acum Guvernul Tudose, ca și Guvernul Grindeanu, s-au remarcat printr-o sterilitate, nu atât a deciziilor, că au luat decizii proaste, aduceți-vă aminte de OG 13 și altele, cât a rezultatelor. De șase luni nu s-a mișcat absolut nimic. Ceea ce, consider eu, nu este bine", a spus Cezar Preda.

Parlamentarul liberal a criticat și modul în care decurge accesarea de fonduri europene.

"Ce face doamna Plumb? Ați văzut vreo conferință de presă a doamnei Rovana Plumb în care să prezinte ce face acolo? Ce a deblocat? Pentru că dânsa nu e de acum cinci zile, ca Tudose. Dânsa mai are o vechime din 4 ianuarie. Ce a făcut concret? Îmi aduc aminte din campania electorală, ieșea și cu hârtii, îmi arăta cum cresc, cum scad, pline de grafice. Unde sunt graficele de absorbție a fondurilor europene?", a mai spus Cezar Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ