CFR Călători: Niciun tren nu a fost anulat, dar există întârzieri de până la 60 de minute pe unele rute

| 05 ian, 10:22

Circulația feroviară se desfășoară, în continuare, în condiții de iarnă, iar până la această oră nu a fost anulat niciun tren dintre cele peste 1.200 de garnituri ale CFR Călători care circulă zilnic pe rețeaua feroviară, a anunțat, marți, într-un comunicat, compania națională de transport feroviar.

Potrivit sursei citate, până la ora 9,00, au sosit în Gara de Nord București cu întârzieri de aproximativ 60 de minute trenurile IR 1742 Satu Mare — Oradea — București și IR 1782 Pitești — București Nord. Trenul IR 1696 Timișoara Nord — București Nord a avut o întârziere de 40 minute.

'Întrucât este o situație în evoluție, sunt posibile și alte întârzieri și/sau modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Informații în timp real despre situația circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren. Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice', precizează CFR Călători.

Conform sursei citate, în situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane și le va acorda asistența necesară.

De asemenea, 'în toate unitățile CFR Călători (revizii, depouri etc) se intervine constant pentru deszăpezire și pentru asigurarea condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul' și 'sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă'.

Pe de altă parte, CFR Călători menționează că pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ