CGMB: Elevii cu media 10 la bacalaureat şi la evaluarea naţională vor primi câte 1.000 de lei

| 01 aug, 21:04

Elevii care obţin media 10 la bacalaureat şi la evaluarea naţională vor primi câte 1.000 de lei, potrivit unui proiect de hotărâre care a fost adoptat în şedinţa CGMB de luni.

"Se aprobă înfiinţarea evenimentului 'Gala Premianţilor' care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat şi la evaluarea naţională. Evenimentul va avea caracter anual. Se aprobă premierea elevilor care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat şi la evaluarea naţională cu suma de 1.000 de lei pentru fiecare elev", prevede proiectul de hotărâre. 

Finanţarea cheltuielilor aferente realizării evenimentului "Gala Premianţilor" care au obţinut media 10 se va suporta din bugetul Proedus - Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti. 

Un consilier general al ALDE a propus aparatului de specialitate pentru următoarea şedinţă posibilitatea acordării unei burse de studiu pe durata studiilor de licenţă pentru premianţi. Potrivit acestuia, consilierii generali ai ALDE vor dona indemnizaţia pe luna iulie sau pe august celor care au obţinut media 10 la bacalaureat şi evaluarea naţională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ