Charles Michel: Sunt convins că UE e mai sigură dacă România ar intra în Spaţiul Schengen

| 27 mar, 19:33

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel a declarat luni, la Palatul Cotroceni, că este convins că UE e mai sigură dacă România ar intra în Spaţiul Schengen şi speră că se va găsi o soluţie şi o să facă tot ce pot pentru a obţine această decizie cât mai curând.

 

”Sunt convins că UE e mai sigură dacă România ar intra în Spaţiul Schengen. Este clar pentru mine că România a îndeplinit toate obligaţiile necesare pentru a adera şi sper că se va găsi o soluţie şi o să fac tot ce pot pentru a obţine această decizie cât mai curând. (...) Aş vrea să pot să le spun românilor că există sprijin european ca România să adere la Spaţiul Schengen cât mai curând posibil”, a arătat Michel.
Preşedintele Consiliului European a menţionat că este adevărat că migraţia e o provocare la nivelul UE.
”Am avut săptămâna trecută oportunitatea de a discuta aprofundat această problemă, facem progrese. În iunie avem din nou discuţie pe această temă. Dar, din nou, vă puteţi baza pe mine, că o să fac tot posibilul”, a mai spus Charles Michel.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ