Cheloo de la Paraziţii, săltat de DIICOT pentru trafic de droguri!

| 30 mar, 10:17

Cunoscutul cântăreţ de hip-hop de la Paraziţii a fost ridicat de mascaţii de la DIICOT pentru trafic de droguri. Procurorii fac percheziţii acasă la fostul jurat de la Antena 1.

UPDATE 12.23 Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a declarat, înaintea audierilor de la DIICOT Ploieşti, că a venit aici "în plimbare" şi că are "multe" să-şi reproşeze. Cheloo, vestitul cântăreţ de hip-hop de la Paraziţii a fost ridicat de mascaţii de la DIICOT pentru trafic de droguri. Se pare că procurorii au găsit cannabis în casa de vacanţă a artistului din Valea Doftanei.

În urmă cu doar o oră, pe pagina oficială a artistului a apărut o piesă de la Paraziţii, intitulată "Am comis-o din nou", melodie care sună ca un autodenunţ. Fanii sunt şocaţi încă. "Este adevărat?", a scris unul dintre ei îngrijorat, scrie Cancan.

Ajuns la orele prânzului la DIICOT Ploieşti, Cătălin Ştefan Ion a fost întrebat de ziarişti dacă ştie motivul pentru care a fost adus acolo.

"Am venit în plimbare", a răspuns acesta. Întrebat, de asemenea, dacă se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, Cheloo a refuzat să răspundă.

Ziariştii l-au întrebat şi dacă are ceva să-şi reproşeze, iar rapperul a răspuns că are multe să-şi reproşeze.

Un jurnalist a remarcat că zâmbeşte totuşi, iar Cheloo a răspuns că se simte "ca un lup când vede atâtea oi în jurul său".

Până la ora transmiterii acestei ştiri, peste 50 de persoane au fost aduse la DIICOT Ploieşti, în dosarul în care este vizat şi rapperul. În total, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziţii domiciliare care au avut loc în Bucureşti şi Prahova, în dosarul care vizează traficul de droguri de risc.



Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cheloo-pe-facebook-am-comis-o-din-nou_283637.html#ixzz44Nf1G56N

 

O acţiune de amploare a DIICOT Ploieşti se află în desfăşurare în acest moment, aproximativ 90 de persoane, printre care şi află artistul Cheloo, urmând să fie aduse la audieri într-un amplu dosar de trafic de droguri.

Cheloo de la Paraziţii urmează să fie adus la sediul DIICOT Ploiesti pentru trafic de droguri.

În aceste momente se efectuează în Bucureşti şi Ploieşti o amplă acţiune care însumează 10 percheziţii în urma cărora urmează să fie aduse la audieri aproximativ 90 de persoane la audieri.

Conform surselor judiciare, unul dintre cei percheziţionaţi, artistul Cheloo, are calitate de suspect.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 10:39
Popa Andrei
e paranghelie mare in Republica Ploiesti
cad pe capete ....
cutremur in paradis

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ