Chiliman: Excluderea colegilor mei mă îndeamnă să rămân în PNL

| 23 mai, 2013

Primarul sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, spune, într-o postare pe blogul personal, că excluderea în absenţă a colegilor săi din partid îi întăreşte convingerea că el trebuie să rămână în PNL.

''Actul ticălos de excludere în absenţă a colegilor mei îmi întăreşte convingerea că trebuie să rămân în Partidul Naţional Liberal şi să mă bat din interior, zi de zi, pentru ca partidul să se întoarcă pe drumul Brătienilor, din mocirla lui Crin Antonescu. (...) Sunt plecat din ţară până duminică, astfel încât nu pot fi şi fizic alături de colegii şi de prietenii mei excluşi aseară din PNL. Îi asigur, însă, că le sunt alături sufleteşte, aşa cum şi ei au fost alături de mine şi de PNL în fiecare zi pe care am petrecut-o, în ultimii 23 de ani, în acest partid istoric'', a scris Chiliman.

Totodată, el le mulţumeşte celor excluşi pentru buna-credinţă de care aceştia au dat dovadă şi cu care şi-au făcut ''datoria'' faţă de cei care, în ultimii ani, ''s-au folosit de filiala PNL sector 1 ca de o trambulină menită să le conserve ori să le relanseze cariera politică''.

În opinia lui Chiliman, cei excluşi sunt doar victime ale minciunii, oportunismului şi politicianismului.

''Le spun colegilor mei să ţină capetele sus, să fie mândri de munca lor şi să continue să-şi facă datoria faţă de oamenii care investesc în noi încredere: cetăţenii sectorului 1, precum şi toţi românii care cred că unica şansă a societăţii noastre este drumul libertăţii personale şi al moralei. Chiar dacă, astăzi, PNL a părăsit acest drum, noi vom continua să mergem pe el, împreună cu românii liberali, în Iniţiativa România Liberală'', a mai spus primarul.

Ieri, PNL sector 1 a decis miercuri excluderea din partid a 12 persoane, printre care Vlad Moisescu, membru fondator al Iniţiativei România Liberală. Potrivit unor surse liberale, motivul excluderii celor 12 ar fi legat de faptul că sunt membri ai altor partide sau au aderat la alte doctrine politice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ