Chiliman: Vocea lui Antonescu, vocea Rusiei

| 22 apr, 2013

Iniţiativa România Liberală, lansată luni, dă naştere unor dispute serioase în PNL. Crin Antonescu a atacat liberalii care fac parte din această iniţiativă, iar Andrei Chiliman, unul dintre aceştia, i-a răspuns dur.

La evenimentul de lansare au participat membri ai PNL, cât şi democrat-liberali, precum Sever Voinescu şi Theodor Paleologu. Sunt prezenţi, de asemenea, directorul Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu şi preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, anunţă RTV.net.

În discursul său, din cadrul lansării României Liberale, Andrei Chiliman a spus că proiectul Iniţiativa România Liberală este necesar pentru a pune capăt în primul rând crizei morale prin care trece societatea românească, aceasta devenind din ce în ce mai gravă în ultimii 23 de ani scurşi de la Revoluţie.

Totodată, Chiliman l-a criticat dur pe preşedintele PNL, Crin Antonescu. "Astăzi cuvântul de ordine în societatea românească este criză. Se vorbeşte de criză economică, instituţională, de criză de lideri, de crizele unor lideri. Cred însă că se vb prea puţin de criza morală în care se zbate România. Criza morală este una din cauzele principale ale tuturor celorlalte crize care afectează societatea românească. Nici eu nu mi-aş fi imaginat în 1990 că peste 23 de ani preşedintele PNL şi nu Ion Iliescu, va numi politică de tomberon afirmarea şi promovarea valorilor liberale. Nici eu nu mi-aş fi imaginat că unicul scop în viaţă al preşedintelui PNL va fi să ajungă cu orice preţ candidatul la preşedinţie al partidului lui Ion Iliescu sau că vocea preşedintelui PNL va consona peste 23 de ani cu Vocea Rusiei".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ