Chirica acuză "guvernarea Dragnea" că a adus economia în moarte clinică

| 11 sep, 09:43

Primarul Iașului, Mihai Chirica, critică dur guvernarea PSD, acuzând că, din cauza Executivului, nicio autoritate locală nu mai poate cheltui bani din împrumuturi în 2018 şi 2019, cu excepția fondurile care cofinanţează proiecte europene.

„Autorităţile locale nu mai pot împrumuta bani pentru că tragerile s-au epuizat inclusiv pentru anul 2019. Ce înseamnă asta? În traducere şi pentru cei care cred că noi suntem crescuţi cu toţii în Alexandria: înseamnă că statul român a epuizat tot fondul de garantare şi tot fondul de trageri asumat în menţinerea deficitului naţional încât niciun alt împrumutat, cum ar fi primăria unui oraş, nu poate avea trageri pentru că nu mai este fond“, a declarat primarul Chirica.

Edilul susține că „guvernarea Dragnea“ nu a adus decât pierderi statului român din toate punctele de vedere şi a susţinut că economia este în „moarte clinică“: „Nu poţi să faci o creştere sustenabilă dacă te gândeşti doar cum să cheltuieşti bani pe pensii speciale şi tot felul de avantaje date celor care ar putea să-ţi menţină votul şi în cele din urmă să atragă moartea tutu­ror. Suntem în moarte clinică, din punctul meu de vedere, la nivel economic. Trebuie un plan de măsuri în forţă în care economia să fie restabilizată“.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ