Chivu şi-a reziliat contractul cu Inter. Mesaj emoţionant din partea clubului italian

| 31 mar, 2014

Anuntul a fost facut oficial de gruparea milaneza, acum cateva minute. Oficialii i-au transmis pe aceasta cale mii de multumiri pentru toti cei 7 ani petrecturi la Inter.

Iat"Grazie Cristian

Multumim campionule pentru actiuni, momente, surasuri si victorii.

FC Internazionale Milano si Cristian Chivu anunta rezilierea oficiala a contractului jucatorului aflat de 7 ani la gruparea nerazzurra.

Sapte sezoane de neuitat, cu multe succese, dar si cu momente dramatice. Inter si Chivu au pus punct unui raport care a mers chiar si mai departe de teren. Societatea ii multumeste din inima lui Cristian pentru ca a fost protagonist in acesti ani gloriosi din istoria lui Inter.

Lui si familiei lui splendide un salut din partea clubului Inter Milano".

Dorit de cluburi precum Chelsea FC, FC Barcelona, Internazionale Milano și aflat în tratative avansate cu Real Madrid, fundașul român decide, în cele din urmă, să rămână în Serie A, dar nu și la AS Roma și se transferă în vara anului 2007 la Internazionale Milano, unde a reușit să se impună și datorită polivalenței sale, el reușind să acopere cu succes posturile de fundaș stânga, fundaș central, mijlocaș la închidere și mai rar postul de mijlocaș stânga. Încă din primul sezon în tricoul Interului, a reușit ceea ce își dorea de când era la AS Roma, câștigarea campionatului italian. În 2010, Chivu, alături de Inter Milano, a reușit o triplă istorică, obținând titlul de campion și Cupa Italiei, precum și trofeul Ligii Campionilor. Astfel, Chivu a devenit doar al doilea jucător român care triumfă în această competiție după Florin Răducioiu în 1994, cu cealaltă echipă a orașului lombard, AC Milan.

În 2012 a semnat un nou contract cu Inter Milano, cu opțiune de prelungire pentru încă unul (dacă în sezonul 2013-2014 va juca cel puțin 25 de meciuri), pentru care va primi anual 2,5 milioane de euro, față de 5,5 milioane de euro cât a avut anual în perioada 2007-2012.

Tag-uri: Chivu, Inter Milano
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ