Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD: Băsescu vrea doar ceartă şi scandal

| 22 iul, 2013

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că atacurile lansate de preşedintele Traian Băsescu nu sunt decât o încercare a acestuia de a genera 'ceartă şi scandal', informează un comunicat de presă al partidului.

'Din păcate, preşedintelui Băsescu îi displac liniştea şi stabilitatea, iar aceste luni, când a trebuit să nu mai aibă comportamentul cu care ne obişnuise în ultimii ani, i-au fost probabil foarte grele şi a simţit nevoia să se descarce. În stilul din trecut, a început să lanseze alte petarde, să provoace. Nu ne interesează însă ce spune Traian Băsescu, aşa cum nu îi interesează nici pe cei mai mulţi dintre români, după dezastrul generat de guvernarea PDL, pe care domnia sa a impus-o şi a susţinut-o', a declarat Ivan, citat în comunicat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, preşedintele României nu are căderea de a vorbi despre competenţele Guvernului, 'după ce au făcut cei pe care i-a girat şi îi girează în continuare'.

'Este chiar ridicol să vorbească Traian Băsescu despre problematica fondurilor europene, când acest Guvern a reuşit să atragă de trei ori mai mulţi bani europeni în doar un an de zile, faţă de întreaga perioadă 2007-2012. Până la urmă, şi această ieşire demonstrează de ce preşedintele nu mai are niciun fel de popularitate', a susţinut Cătălin Ivan.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că a încercat să-i convingă pe premierul Victor Ponta şi pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, să încerce o altă variantă pentru funcţia de ministru al Transporturilor decât liberalul Ovidiu Silaghi.

Traian Băsescu consideră că singura soluţie corectă este ca premierul Victor Ponta să rămână ministru interimar al Transporturilor până la semnarea contractului de privatizare a companiei CFR Marfă. Pe de altă parte, Băsescu a declarat că este gata să ajute Guvernul, dacă are nevoie de ajutor în privinţa acordului de parteneriat dintre Executivul român şi Comisia Europeană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ