Cinci medalii cucerite de români la Europenele de haltere pentru juniori şi tineret de la Tallinn

| 25 sep, 2013

Sportivii români au cucerit alte cinci medalii, trei de argint şi două de bronz, la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Tallinn (Estonia).

Cele trei medalii de argint au fost adjudecate de Loredana Petronela Heghiş, în limitele categoriei 58 kg, la junioare. Heghiş a fost devansată de rusoaica Maria Lubina la ambele stiluri şi la total. La smuls, Lubina s-a impus cu 89 kg, faţă de 84 kg ale lui lui Heghiş. La aruncat, Lubina a ocupat primul loc cu 109 kg, urmată de Heghiş, cu 104 kg, în timp ce la total Lubina a câştigat cu 198 kg, iar Heghiş a avut 188 kg.

Florin Cătălin Bejenariu Carp a luat două medalii de bronz, la aruncat şi total, în limitele categoriei 77 kg, la juniori. Bejenariu a pierdut medalia de bronz la smuls în faţa georgianului Irakli Gabricidze, cei doi ridicând 142 kg, dar românul a fost mai greu la cântar (76,20 kg faţă de 73,05 kg). La aruncat, Bejenariu a ridicat 168 kg, iar la total a avut 310 kg.

Bianca Mihaela Ioniţă, creditată cu şanse la medalii în limitele categoriei 63 kg, la junioare, a ocupat doar un loc 4 la smuls, cu 89 kg, ratând toate cele trei încercări la stilul aruncat.

Până acum bilanţul României este de 3 medalii de aur (juniorul Florin Croitoru - cat. 62 kg), patru medalii de argint (una adusă de Dana Berchi, cat. 53 kg, tineret) şi patru de bronz (două ale Danei Berchi).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ