Cinci obiceiuri la care ar trebui să renunți dacă ai peste 30 de ani

| 06 sep, 18:59

Există câteva obiceiuri care pot sta în calea unei vieți sănătoase din toate punctele de vedere. Specialiștii în lifestyle au alcătuit o listă cu cinci dintre acestea.

Fumatul ocazional

Studiile arată că dacă fumăm, oricât de puțin, prezentăm un risc mai ridicat de boli de inimă și de cancer decât cei care nu fumează deloc. Asta ca să nu mai vorbim de efecte nedorite pe termen scurt, cum ar fi respirația urât mirositoare, aspectul neplăcut al pielii și banii cheltuiți.

Lipsa sportului

Nu ar trebui să ne bazăm doar pe metabolism când vine vorba de sănătate și de aspectul fizic. Un sondaj la care au participat doar instructori de fitness arată că trebuie să facem sport de cel puțin trei ori pe săptămână dacă vrem să vedem rezultate.

Ignorarea sănătății mintale

Relațiile toxice, obiceiul de a participa la evenimente care nu ne plac și lipsa unui echilibru între serviciu  și viața personală ar trebui eliminate.

Întârziatul

Este tolerat în școala generală și liceu, este înțeles de către profesori în facultate, după un weekend de petrecere, dar la vârsta adultă nu mai este permis. Îți strică reputația cât ai clipi.

Cafeaua cumpărată zilnic din oraș

Cercetătorii au calculat că acest obicei ne-ar putea costa mai mult de 700 de dolari pe an - cât un bilet de avion către o destinație exotică.

Tag-uri: bani, cafea, fumat, obceiuri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ