Cinci pacienţi cu COVID-19 aflaţi în stare gravă, transportaţi cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române de la Bucureşti

| 18 dec, 21:31

 

Cinci pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi aflaţi în stare gravă sunt transportaţi, vineri seară, cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române de la Bucureşti la Târgu Mureş.

 

 

 

"O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, efectuează vineri, 18 decembrie, o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Târgu Mureş pentru transportul, în regim de urgenţă, a cinci pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, aflaţi în stare gravă", arată Minsterul Apărării, într-un comunicat de presă.
Echipa medicală este formată din specialişti din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi SMURD Bucureşti, iar transportul pacienţilor de la unităţile spitaliceşti către aeroport s-a făcut cu ambulanţe ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
Aeronava a decolat din Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 18.00.
Un zbor similar a avut loc joi seară, când cinci pacienţi bolnavi de COVID-19 au fost transportaţi de la Bucureşti la Sibiu şi Iaşi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ