Cinci profesori de la Facultatea de Medicină Craiova sunt urmăriți penal pentru luare de mită. Ce s-a găsit în locuinţele lor

| 08 iul, 16:50

Cinci profesori de la Facultatea de Medicină și Facultatea de Moașe și Asistență Socială din Craiova au fost puși sub urmărire penală de procurorii Parchetului General, ei fiind acuzați că au cerut sume între 50 și 100 de euro și bijuterii de la studenți pentru ca aceștia să promoveze examenele.

Lucica Roșu, Cristina Petrică, Dănuț Firu și Daniela Denisa Cernea sunt acuzați de luare de mită, iar Bogdan Cotoi este cercetat pentru complicitate la luare de mită și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Cei cinci au fost plasați sub control judiciar și nu au voie să își exercite profesia pe toată durata acestei măsuri, informează Parchetul General într-un comunicat.

Secretara Raluca Eugenia Iovan este cercetată pentru trafic de influență și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

În timpul perchezițiilor efectuate în acest caz au fost ridicate: suma de 55 423 lei și 13 760 de euro, sume în diferite alte valute, înscrisuri și peste 500 de bijuterii din aur. De asemenea, până în prezent au fost audiate 75 de persoane.

 

Citeşte şi: PATRONUL unei firme de salubritate a fost reținut

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ