Cine este finul lui Toni Greblă, cel de la care judecătorul CCR ar fi primit ŞPAGĂ

| 22 ian, 10:30

Potrivit presei locale, finul lui Toni Greblă, afaceristul Ioan Bîrcină, a fost condamnat în 2013 de către Tribunalul Bucureşti, la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat alături de fostul preşedinte al ANRE, Olosz Gergely, pentru comiterea unor fapte de corupţie.

Ion Bîrcină, zis şi Dan Goeru,  împreună cu alți trei parteneri de afaceri, și cu fostul preşedinte al ANRE, Olosz Gergely, au fost trimişi în judecată de către DNA, în octombrie 2012, fiind acuzaţi de cumpărare de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată, săvârşită în scopul ascunderii comiterii infracţiunii de cumpărare de influenţă, în formă continuată şi evaziune fiscală, respectiv trafic de influenţă în formă continuată, scrie ziarul de investigaţii gorjnews.

Decizia de condamnare a lui Ion Bîrcină nu a fost definitivă.

Toni Greblă este acuzat că ar fi primit de la finul său, afaceristul Ion Bîrcină, spagă în valoare de 56.000 de euro. Pe lângă această sumă de bani, Toni Greblă s-ar fi folosit în mod gratuit de un telefon mobil înregistrat pe una dintre firmele afaceristului Ion Bîrcină, S.C. POWER PLUS S.R.L. De remarcat faptul că această firmă apare şi în dosarul în care fostul senator UDMR Olosz Gergely a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare.

Nici Toni Greblă nu s-a lăsat însă mai prejos şi i-ar fi făcut diverse favoruri finului Ion Bîrcină. Gorjdomino.com scria în 2012 cum Ion Bîrcină a fost aşteptat la ieşirea din arest de o limuzină care avea în parbriz un permis de liberă trecere cu însemnele Senatului României, dat fiind faptul că la acea vreme nasul Toni Greblă era preşedintele Comisiei Juridice din Senat.

CITEŞTE SI Toni Greblă, judecător al Curţii Constituţionale, adus cu mandat la DNA. Este acuzat că ar fi luat şpagă 56.000 de euro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 18:24
Liviu Raduta
FIRATI AI DREACU DA HOTI .LA BULAU CU VOI.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ