Şeful masonilor, adus cu mandat la DNA

| 22 ian, 11:10

Şeful masonilor din România, Bartolomeu Constantin Săvoiu, cetățean român și francez, consilier în relații economice internaționale, a fost adus cu mandat în faţa procurorilor DNA. Potrivit unor surse judiciare, generalul în rezervă va fi audiat în dosarul lui Toni Greblă.

Surse judiciare susțin că Toni Greblă, Ion Bîrcină și Bartolomeu Constantin Săvoiu sunt acuzați de folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate.

Aceleași surse afirmă că, începând cu luna august 2014, judecătorul Toni Greblă a întreprins demersuri pentru intermedierea unei legături comerciale de export între omul de afaceri Bîrcină și Săvoiu, cunoscut ca ''Generalul'', care au inițiat raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) și demersuri în vederea achiziționării de produse de la diverse societăți comerciale specializate în prelucrarea și conservarea cărnii (abatoare), în vederea comercializării acestora în spațiul ex-sovietic, cereale, materiale de construcții și/sau produse de minerit în Federația Rusă și Republica Moldova.

CITEŞTE ŞI: Toni Greblă, judecător CCR, acuzat că ar fi luat şpagă 56.000 de euro. Reacţia preşedintelui Curţii Constituţionale

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ