Cine este interlopul care ar fi vrut să o răpească pe Elena Băsescu

| 07 sep, 09:51

Sirianul Omar Hayssam ar fi interlopul despre care Traian Băsescu spunea că ar fi încercat să o răpească pe fiica sa Elena, în urmă cu 10 ani.

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova, coleg de celulă cu sirianul, susţinea în 2006 că Omar Hayssam, condamnat pentru terorism în dosarul jurnaliştilor răpiţi din Irak, pregătea o nouă răpire, cea a Elenei Băsescu, potrivit stirilekanald.ro.

Acesta a fost adus in instanta, cu cagula pe cap si cu un nume fals, "Tudor Viorel". Potrivit presei vremii care-l cita pe martorul protejat, un cetatean arab, doctorul Mohamad Yassin, ar fi trebuit sa se ocupe de "răpirea" Elenei Basescu si tot el sa trimita la Palatul Cotroceni o caseta video cu o inregistrare in care Elena sa ceara eliberarea din arest a lui Omar Hayssam. Instanta a cerut dovezi suplimentare, insa „Tudor Viorel” nu a reusit sa le aduca.

Elena Basescu a declarat ca nu a avut vreo banuiala ca ar fi in pericol, desi SPP ii asigura permanent paza.

Traian Băsescu adeclarat, la România TV, că a primit informaţii la sfârşitul primului mandat că unul din cei mai celebrii interlopi plănuia din spatele gratiilor să-i răpească fiica. "Nu am avut vreun sentiment de teamă că mi se întâmplă ceva în timpul mandatelor de la Cotroceni. Au fost momente când le-am prevenit pe fete. Au fost nişte situaţii aflate dintr-o închisoare, în care un super-vestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia din fete. Informaţia a ajuns la mine, am atenţionat-o, dar şi structurile de securitate şi-au lăsat măsuri. Erau informaţii culese din puşcării, către sfârşitul primului mandat", a spus fostul preşedinte.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ