Cine este purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere. Ovidiu Munteanu postează citate din Ion Antonescu

| 01 aug, 11:47

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, este un motociclist împătimit, membru în clubul Blue Knights, dar şi un admirator al dacilor, tradiţiilor şi al mareşalului Ion Antonescu, din care postează citate.

Conform paginii sale de Facebook, Ovidiu Munteanu este membru al unui club de motociclişti şi se declară îndrăgostit de România şi de tradiţiile sale.

 

De asemenea, el postează citate motivaţionale, inclusiv din mareşalul Ion Antonescu.

 

Unul din ele este celebra declaraţie a lui Ion Antonescu, "Ostaşi, vă ordon, treceţi Prutul", prin care România a fost angajatăîn al doilea Război Mondialde partea Germaniei.

 

Brigada Rutieră a transmis miercuri dimineaţă că se delimitează de mesajul lui Munteanu, acesta fiind unul strict personal, şi dă asigurări că va rămâne în slujba cetăţenilor indiferent de situaţie.

 

După mesajul lui Ovidiu Munteanu, internauţii au început să lase cometarii pe pagina lui de Facebook.

 

"Mi-ar plăcea ca, luna viitoare când bagă cardul în bncomat să-i apară pe ecran: aici nu "e" bani, mergi la o mătușă, la o casă de binefacere, la un popă, o rudă înstărită sau la cine vrei tu, românii nu mai plătesc taxe pentru slugi", a comentat un internaut.

 

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere: Vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ