Cine este suedezul Måns Zelmerlöw, câştigătorul finalei EUROVISION 2015

| 24 mai, 13:45

Ediţia din 2015 a concursului EUROVISION a fost câştigată de cântăreţul suedez Måns Zelmerlöw, cu piesa "Heroes", care a obţinut un total de 365 de puncte.

Måns Zelmerlöw, care va împlini 29 de ani pe 13 iunie, este un cunoscut cântăreţ de muzică pop din Suedia. El a participat la show-ul muzical Idol 2005, a câştigat cel de-al doilea sezon Let's Dance, din Suedia, şi a devenit faimos în 2007, când piesa sa - "Cara Mia" - a cunoscut succesul în mai multe ţări europene. Måns Zelmerlöw a mai participat la preselecţiile din Suedia pentru concursul Eurovision în 2007 şi 2009, reuşind să câştige în 2015.

Cântăreţul suedez a avut un spectacol incendiar în timpul finalei de sâmbătă seară, de la Viena, cu multiple efecte speciale, fapt ce a contribuit la câştigarea concusului EUROVISION.

România, reprezentată de trupa Voltaj, cu melodia "De la capăt/ All Over Again", a ocupat poziţia 15-a.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ