Cine este Viorel Ştefan, propunerea PSD pentru Ministerul Finanţelor

| 03 ian, 16:06

Viorel Ştefan s-a născut în 1954, în judeţul Botoşani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Universitatea "Al.I.Cuza" Iaşi şi doctor în economie - Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi.

Şi-a început cariera în 1980, fiind încadrat economist la Întreprinderea de Navigaţie Fluvială NAVROM Galaţi, iar în 1991 a ajuns directorul general al NAVROM. Între anii 1995-2001 a fost preşedintele Asociaţiei Armatorilor şi Operatorilor Portuari Fluviali din România.

În perioada 1996-2008 a fost senator, iar din 2008 şi până în prezent a ocupat fotoliul de deputat fiind şeful Comisiei de buget finanţe al Camerei Deputaţilor.

Este membru al Partidului Social Democrat din 1993.

 

Conform declaraţiei de avere acesta deţine mai multe proprietăţi în Galaţi şi Bucureşti. A încasat o indemnizaţie anuală de deputat în valoare de 64.905 de lei, iar soţia sa un salariu anual de 15.600 de lei. Viorel Ştefan a declarat că a încasat dividende în valoare de 585.527 de lei şi a vândut acţiuni de 125.109 lei.

Conform ultimei sale declaraţii de interese acesta deţine acţiuni la NAVROM-BAC, NAVROM-REP şi TTS-SA.

Tag-uri: viorel stefan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ