Cine-l va felicita pe Crin pentru ”civism”?

| 10 sep, 2013

Să fie atât de importantă persoana lui Ovidiu Silaghi încât Crin Antonescu să-și asume riscurile sfidării tocmai a celor pe care dorește să-i convingă la urne că vor avea în persoana sa un președinte corect, neutru și echilibrat?

Crin Antonescu i-a felicitat pentru ”civism” pe partizanii Roșiei Montane aflați la opta zi de proteste. În paralel și mult mai discret, liderul liberal făcea el însuși un gest de ”civism”, făcându-l scăpat pe Ovidiu Silaghi, trimis pachet la Bruxelles, de frica Justiției.

Antonescu a reușit astfel să-și dubleze vina personală. În primul rând s-a făcut vinovat, evident, pentru o numire urechistă și indecentă, prin lipsa unei minime verificări și validări. În al doilea rând, prin reacția complet lipsită de eleganță prin care îl acoperă și se face scut pentru Ovidiu Silaghi, pus în fața unor acuzații grave. Dar aici nu mai avem de-a face numai cu lipsă de eleganță, ci cu grave lacune de percepție politică.

Este oare conștient candidatul Crin Antonescu ce bolovan și-a agățat astfel de picior în cursa pentru Cotroceni? Să fie atât de importantă persoana lui Ovidiu Silaghi încât Crin Antonescu să-și asume riscurile sfidării tocmai a celor pe care dorește să-i convingă la urne că vor avea în persoana sa un președinte corect, neutru și echilibrat? Dar de mesajul transmis partenerilor României din exterior, ce o crede oare candidatul Antonescu? Lor ce mesaj le transmitem?

După ce le-am trimis toată ”plevușca” de pești, prostituate, hoți și cerșetori, acum le facem pachet și un ministru cu acuzații de corupție? Acesta pare să fie mesajul liderului liberal. Dacă a fost bun pentru noi, o să fie bun și pentru voi, dragi europeni, că noi tot nu-l mai vrem... Ceea ce ne trimite cu gândul la o critică amară citită de curând pe internet și care spune că de acum nu numai dreapta e lipsită de candidat la prezidențiale...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ