Cine va fi naşul nepoatei preşedintelui. Băsescu a făcut anunţul

| 29 noi, 2013

Preşedintele Traian Băsescu anunţă, de la Vilnius cine va fi naşul Sofiei Anais. Cel care o va boteza pe nepoata preşedintelui, născută pe 1 septembrie, va fi Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului.

Băsescu l-a anunţat pe Chirtoacă drept "naşul Sofiei" în contextul în care a fost întrebat, la finalul Summitului de la Vilnius, care este motivul pentru care primarul Chişinăului l-a însoţit în avion spre capitala Lituaniei. "Naşul micuţei Sofia nu avea cu ce ajunge. Era invitat la Consiliul Regiunilor. Sigur că n-am spus „nu te iau în avion”, dacă erau locuri", s-a justificat Băsescu.

Dacă supoziţia că liderul liberal de la Chişinău va fi naşul fiicei Elenei Băsescu a fost vehiculată de presă, familia preşedintelui nu a făcut până acum nicio precizare în acest sens. Întrebat la rândul său, pe aeroport, la plecare, care este motivul pentru care va zbura împreună cu Băsescu spre Vilnius, Chirtoacă a răspuns că "aşa a potrivit lucrurile Sofia cea mică".

Traian Băsescu a fost de asemenea primul care a confirmat sarcina fiicei sale, Elena Băsescu, şi, mai apoi, că va avea o nepoată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ