Cine va fi salvatorul nationalei? - Pariuri speciale pentru Romania - Albania

| 19 iun, 20:12

Duminica, de la ora 22:00, pe stadionul celor de la Lyon, are loc partida Romania - Albania, meci decisiv pentru “tricolori” in lupta lor pentru a-si asigura un loc in “optimile” Campionatului European. Casele de pariuri au luat aminte de importanta acestei intalniri si au pregatit o serie de pariuri speciale, unele dintre fiind bazate pe evolutiile jucatorilor.

Nicolae Stanciu da minim un sut pe poarta - la o cota de 1,65 la UNIBET

Mijlocasul Stelei a imbracat de sase ori tricoul nationale, cu evolutii mereu apreciate. Exceptie facand poate meciul cu Franta, motiv pentru care se presupune ca n-a fost utilizat in intalnirea cu Elvetia. Este un fotbalist de patrundere, cu clasa in dribling si sut de la distanta. Stanciu are deja patru goluri la nationala, iar Unibet le ofera pariorilor sansa de a decide daca mijlocasul Stelei isi poate asuma anumite responsabilitati la finalizare. Minim un sut din partea lui - cota 1,65

Nicolae Stanciu sa ofere pasa de gol - la o cota de 3,00 la UNIBET

Alaturi de Sanmartean, Nicolae Stanciu este privit de catre suporteri ca fiind unul dintre putinii “tricolori” ce pot face diferenta. Tinut pe banca la meciul cu Elvetia, mijlocasul Stelei este asteptat sa revina in primul 11 pentru partida decisiva cu Albania. Cu patru reusite in sase aparitii la nationala, Stanciu poate face diferenta pe faza ofensiva, chiar si atunci cand nu marcheaza. De aceea, Unibet ofera o cota de 3,00 daca fotbalistul in varsta de 23 de ani reuseste sa dea cel putin o pasa de gol.

Bogdan Stancu primul marcator - la o cota de 6,00 la Fortuna

Este pariul ce a iesit in ambele meciuri de pana acum. Asta si pentru ca am inscris doar doua goluri, cate unul in fiecare partida, venite din doua penaltyuri, amandoua transformate de jucatorul turcilor de la Genclerbirligi. “Motanul” este probabil si “tricolorul” ce a aparut de cele mai multe ori periculos in fata portii, asa ca un eventual risc este ameliorat de probabilitatea iesirii pronosticului. Plus ca o cota de 6,00 sigur ne face cu ochiul.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 22:15
edudgeLix
stromectol generic name
PMID 35742468 Free PMC article stromectol who makes it

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ