Ciolacu, după eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: ”Veniţi odată cu bugetul!”

| 17 feb, 19:34

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru PNL şi USR-PLUS după ce Parlamentul a votat eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: „veniţi odată cu bugetul!”.

El a mai spus că nu îl opreşte acum nimic pe prim-ministrul Florin Cîţu să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să fie eliminate toate celelalte pensii speciale.

„Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze şi să se afunde în proceduri... Odată modificat Statutul deputaţilor şi senatorilor, pe Cîţu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale.
Am un singur mesaj pentru PNL şi USR-PLUS: veniţi odată cu bugetul! S-a terminat cu scamatoriile şi inventarea de motive. Toţi românii aşteaptă respectarea promisiunilor făcute în campanie şi pe care acum le încălcaţi pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanţă, gratuităţile pentru studenţi, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc!
Pe scurt, românii aşteaptă o guvernare responsabilă şi creşterea nivelului de trai - aşa cum aţi promis!, nu austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moştenire”.

 

Tag-uri: buget, marcel ciolacu, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ