Ciolacu: O să intrăm în opoziţie şi vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD

| 22 dec, 21:00

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că PSD va intra în Opoziţie şi va face ”ca mai dură opoziţie” de până acum. ”Vom folosi toate pârghiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România”, a declarat Ciolacu.

"Noi nu am dorit să participăm la această mascaradă făcută la adresa voturilor românilor, democraţiei şi a Constituţiei de către preşedintele României. PSD, cu toate că a câştigat alegerile, prin implicarea grosolană într-o democraţie de către preşedintele României, mai ales că s-a şi antepronunţat ce doreşte şi cum şi-l doreşte pe domnul Cîţu, după cum ştim groparul economiei româneşti, în ultimul an de zile, o să intrăm în Opoziţie şi vom avea cea mai dură opoziţie pe care a avut-o până acum PSD”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu, după desemnarea lui Florin Cîţu în funcţia de prim-ministru.

Ciolacu a precizat că PSd va folosit ”toate părghiile”.
”Vom folosi toate pârgiile democratice să apărăm votul românilor şi să-i ferim de acest dezastru care o să urmeze în România (...) Aştept să văd adevărul când va veni domnul Cîţu cu proiectul de buget şi vom vedea, de fapt, proiectul austerităţii pentru anul 2021”, a mai declarat liderul PSD.
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la finalul consultărilor de la Palatul Cotroceni, cu partidele parlamentare, că a decis să-l desemneze pe Florin Cîţu pentru poziţia de prim-ministru. La rândul său, Florin Cîţu a afirmat că vine cu o echipă de profesionişti, că fiecare ministru va avea obiective, care vor fi monitorizate semestrial, asigurându-l pe preşedinte de un parteneriat transparent şi onest.

 

Tag-uri: marcel ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ