Ciolacu afirmă că pensiile vor fi majorate, ”conform legii”, la 1 ianuarie 2023

| 01 iun, 15:33

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, afirmă că, de la 1 ianuarie anul viitor, pensiile vor fi majorare ”conform legii”. El menţionează că legea în acest sens trebuie respectată şi, întrebat dacă este posibilă o creştere a pensiilor în cursul acestui an, răspunde că nu s-a discutat acest aspect în coaliţie.

 

”Nu Ciolacu creşte pensiile, nu este o pomană pentru acei oameni, este o lege pe care o respectăm, exact cum am respectat şi Legea 153 (Legea salarizării unitare 153/2017, actul normativ în baza căruia a fost introdusă o majorare a cuantumului brut al salariilor de bază, soldelor, indemnizaţiilor de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice – n.r.)”, a afirmat Marcel Ciolacu miercuri.
Întrebat dacă există posibilitatea ca o majorare a pensiilor să se facă şi în cursul acestui an, liderul social-democrat a răspuns: ”Nu am avut această discuţie în coaliţie”.

 

Tag-uri: ciolacu, pensii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ