Ciolacu: ”Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei!”

| 22 ian, 19:26

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri, pe Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19, doar după ce mamei sale i-a fost administrat serul. "Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România", a susţinut Ciolacu, afirmând că Guvernul ar trebui să facă mai mult pentru persoanele vulnerabile.

"Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România", a scris Ciolacu, vineri, pe Facebook, unde a postat şi fotografii din momentul vaccinării.

El a afirmat că Guvernul ar trebui să facă mai mult pentru persoanele vulnerabile.
"Înainte de a fi caraghioşi, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populaţie, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei", a susţiunut Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ