Ciolacu: ”Categoric în această sesiune vom depune o moţiune de cenzură!”

| 21 apr, 20:12

 

Marcel Ciolacu a precizat că în această sesiune parlamentare PSD va depune categoric o moţiune de cenzură. Liderul social-democraţilor a adăugat că nu ar fi mirat ca în cel mult o lună să mai fie o criză guvernamentală.

 

 

 

„Categoric în această sesiune vom depune o moţiune de cenzură. Ruptura dintre ei este mult prea mare. Sunt total diferite cele două partide, PNL şi USR şi nu mare mi-ar fi mirarea ca în maxim o lună de zile să mai avem încă o dată o criză”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat miercuri dacă PSD mai ia în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură.
Chestionat dacă se aşteaptă să reuşească moţiunea de cenzură în această sesiune, Ciolacu a răspuns: „Este posibil să reuşească, de aceea o depunem. Nu o depunem de dragul de a o depune”.
Întrebat mai departe dacă ar adânci criza sau ar evita alte crize, liderul PSD a replicat: „Nu, câteodată căderea unui guvern duce la închiderea unor crize politice majore”, a spus acesta, potrivit News.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ