Ciolacu: Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuşi

| 06 mai, 16:41

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că ”PNL va reuşi să îngroape economia românească, dezvoltată şi aşa cu greu în ultimii ani”, în lipsa unor măpsuri concrete. ”La Bruxelles, nu merge nici placa cu «socialiştii răi», nici cea cu greua moştenire! Şi nici cifrele scoase din burtă”, susţine Ciolacu, referindu-se la previzunile economice ale Comisiei Europene.

”Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuşi în acest an. Scădere economică de 6% şi deficit bugetar de 9,2% din PIB! Indiferent cât de mult mint, indiferent de câte date falsifică, indifrent de extratereştrii sau hackerii care s-au pus, vezi Doamne!, pe ei, realitatea este una singură. Sumbră”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, ”fără măsuri economice concrete, fără o infuzie serioasă de capital în sprijinul celor care produc valoare adaugată, fără un plan clar şi coerent de redeschidere în condiţii de siguranţă a activităţii economice, PNL va reuşi să îngroape economia românească, dezvoltată şi aşa cu greu în ultimii ani”.

”La Bruxelles, nu merge nici placa cu «socialiştii răi», nici cea cu greua moştenire! Şi nici cifrele scoase din burtă...”, a mai scris Ciolacu, potrivit News. 

În România, Produsul Intern Brut va scădea cu 6% în 2020, urmând să crească cu 4,2% în anul 2021, în timp ce inflaţia va atinge valoarea de 2,5% în cursul acestui an, iar în 2021 va fi de 3,1% , iar rata şomajului va ajunge la 6,5% în 2020 şi la 5,4% în 2021, potrivit previziunilor economice publicate miercuri de Comisia Europeană.

Tag-uri: ciolacu, economie, romania
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ