Ciolacu critică activitățile lui Iohannis și Cîțu: ”În plin val 4, președintele îi invită pe români la golf!”

| 20 sep, 22:32

Marcel Ciolacu a criticat, într-o postare pe Facebook, activitățile din ultimele zile ale președintelui Klaus Iohannis și ale premierului Florin Cîțu. Liderul PSD susține că în timp ce România se confruntă cu valul patru al pandemiei, șeful statului îi îndeamnă pe români să joace golf, iar prim-ministrul merge singur la mare.

 

"În România aflată în plin val patru al pandemiei, președintele participă la sindrofii pretențioase și îi invită pe românii îngroziți de teama facturilor la energie să joace golf. Celălalt inconștient, premierul dornic să se înscăuneze șef la PNL, merge pe furiș la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie. Acestea sunt preocupările binomului care conduce <în parteneriat> țara, în vreme ce, pentru români, realitatea este tot mai dramatică- 88% dintre pacienții cu cancer care se aflau sub tratament în 2019 au murit într-un an de zile! Inuman! Grotesc! Criminal", a scris, luni, pe Facebook, Marcel Ciolacu.
Liderul PSD a precizat și că mai sunt doar câteva paturi libere la ATI pentru bolnavii COVID.
"Mii de români au fost îngropați în saci de plastic fără slujbă și fără cei dragi alături! Zero preocupare pentru problemele oamenilor! Nicio măsură pentru ca românii să nu mai moară pe capete. Singura preocupare este cum să își țină mizeria de Congres, indiferent de câte alte restricții vor trebui să suporte românii. În România Normală a lui Ioahnnis și Cîțu, românii sunt iar pedepsiți pentru ca liberalii să-și rezolve războiul pentru putere. Iar pentru asta, carnetul de partid de la PNL a devenit mai tare decât certificatul COVID”, conchide liderul social-democraților.
Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” de la clubul de golf din comuna Pianu, județul Alba, și a spus că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulți români să descopere acest sport. La rândul său, premierul Florin Cîțu a fost la Vama Veche.
Niciun pat nu mai este liber la terapie intensivă în București pentru pacienții bolnavi de COVID. Conform datelor existente în aplicația alerte.ms, luni la ora 14.00, în România există 1.087 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ