Ciolacu: ”Dacă eram premier eu, colegii mei deja îmi săreau în cap să fac anumite remanieri!”

| 22 aug, 17:14

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, că nu exclude varianta remanierilor, dar că atributul acestei decizii este la premier. El a menţionat că, dacă era el premier, colegii săi deja îi săreau în cap, să facă anumite remanieri şi a mai arătat că nu crede că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stea de vorbă.

 

”Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că colegii mei deja îmi săreau în cap, să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele. (….) Nu cred că prim-ministru Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane", a afirmat Ciolacu.
Întrebat dacă remanierea ar trebui făcută, preşedintele PSD a arătat că ”aceste întrebări trebuie puse premierului”. Despre evaluarea miniştrilor PSD, liderul PSD a spus că a făcut această evaluare şi că întotdeauna este "loc de mai bine".
”Este posibil şi acest scenariu. (...) Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democraţie. Nu încercaţi să căutăm nume, câţi miniştri. Haideţi să aşteptăm, când va veni prim-ministrul cu o propunere concretă, sunt ferm convins că nimeni n-o să o facă la Sinaia, pe ascuns”, a afirmat el.
Întrebat dacă remanierea ar trebui să vizeze miniştri de la toate cele trei partide, Ciolacu a răspuns: ”Se vede de pe Marte, dacă PSD nu-şi asuma să intre la guvernare, era o situaţie complicată nu numai pentru PNL şi marea coaliţie de dreapta, era o situaţie complicată în primul şi în primul rând pentru toţi românii(...) Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul în coaliţie", a completat liderul PSD.

 

Tag-uri: marcel ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ