Ciolacu: Dacă românii ne dau votul pentru cele două proiecte comune, venim şi cu unul pentru România

| 20 mar, 18:43

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că în cazul în care românii îşi vor da votul pentru candidatul comun al PSD-PNL la Primăria Capitalei şi pentru lista comună la alegerile europarlamentare, cele două partide vor veni apoi cu un proiect comun pentru România.

 

Ciolacu a fost întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă lista comună a PSD şi PNL la europarlamentare şi candidatul comun la Primăria Capitalei pot fi semnale că cele două partide ar putea să susţină acelaşi candidat, poate chiar independent, pentru alegerile prezidenţiale.
"Am venit cu un proiect pentru Bucureşti, am venit împreună cu un proiect pentru Europa, avem o coaliţie de guvernare coerentă şi dacă românii o să ne dea votul pentru aceste două proiecte, sunt ferm convins că o să venim şi cu un proiect pentru România", a spus Ciolacu.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că răspunsul la această întrebare va veni la două săptămâni după alegerile din 9 iunie.
"Dacă a fost să alegem primarul Capitalei în două săptămâni, daţi-ne două săptămâni după 10 iunie şi vom veni şi cu răspunsul la această întrebare", a afirmat Ciucă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ