Ciolacu: ”De Ziua Naţională, ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc!”

| 01 dec, 20:14

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, afirmă, marţi, că, de Ziua Naţională, ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc. ”Această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii”, a afirmat Ciolacu, îndemnând oamenii să apere ”ţara de un duşman invizibil, cu care s-au luptat prea puţin şi prea haotic până acum”.

 

”De Ziua Naţională, ar trebui să ne onorăm istoria, eroii şi progresul nostru ca naţiune. De Ziua Naţională, ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc! De bucatele noastre. De tradiţiile noastre. De familie şi prieteni. Anul acesta, din păcate, această pandemie, extrem de prost gestionată, ne-a furat toate aceste bucurii”, a scris, Marcel Ciolacu, marţi, pe Facebook.
Preşedintele Camerei Deputaţilor, consideră că, de 1 Decembrie, ”e timpul să ne amintim de curajul înaintaşilor noştri de a construi România”.
”Curajul lor înseamnă ca azi să continuăm să luptăm pentru ceea ce este corect! Să luptăm pentru ca naţiunea noastră să treacă mai repede peste aceste momente dificile! Ca români, suntem chemaţi să ne apărăm, cu toţii, ţara din nou! Împreună, să ne apărăm ţara de un duşman invizibil, cu care s-au luptat prea puţin şi prea haotic până acum. Cu toţii, putem îndrepta naţiunea noastră în direcţia cea bună”, a mai scris Ciolacu în mesajul de Ziua Naţională.
În finalul mesajului, Ciolacu afirmă că are soluţiile necesare pentru a îndrepta România în direcţia cea bună.
”Ştim cum. Avem soluţiile! Şi avem şi dorinţa de a ne uni din nou în jurul unui singur scop. Împreună, putem să ne salvăm ca o naţiune puternică! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România”, a mai afirmat Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ