Ciolacu: Formula pentru împărţirea banilor din programul ''Anghel Saligny'' este cea mai bună

| 09 mai, 18:33

 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni că acele criterii care au stat la baza împărţirii banilor în programul 'Anghel Saligny' sunt cele mai bune, dar nu au fost încă explicate suficient primarilor.

 

 

 

"Cred că cel mai în măsură să vorbească despre aceste criterii este ministrul Dezvoltării, dar am văzut criteriile - 50% numărul de unităţi administrativ-teritoriale, în funcţie de nevoi, de încasări, deci vechile criterii care au fost până acum în toate programele naţionale de dezvoltare locale", a spus Ciolacu la sediul central al PSD, întrebat care au fost criteriile care au stat la baza împărţirii banilor în programul 'Anghel Saligny'.
El a adăugat că este normal să existe şi primari nemulţumiţi de sumele primite, dar trebuie să se ţină cont de cât de mare este fiecare judeţ.
"Este normal (să existe primari nemulţumiţi - n.r.). Nu poţi să compari judeţul Brăila cu judeţul Suceava. Judeţul Suceava este cel mai întins judeţ din România, judeţul Brăila este unul sub mediu. Cred că în momentul acesta primarii nici nu ştiu care sunt sumele. Cred că e o discuţie un pic prematură şi neexplicată nici de noi, în interiorul partidelor, nici de către ministrul Dezvoltării. Din punctul meu de vedere, formula găsită de Ministerul Dezvoltării în acest moment şi discutată, cum este şi normal, în coaliţie este cea mai bună", a menţionat acesta.
Ciolacu a mai spus că ministrul Dezvoltării ar trebui să explice aceste lucruri, fiindcă el promovează programul.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ