Ciolacu: ”Guvernarea PNL-USR se plânge că nu are bani, dar soluții există!”

| 13 ian, 19:08

 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine miercuri, pe o reţea de socializare, că guvernarea este preocupată de "tragerea la sorți a funcțiilor", în timp ce a închis şcolile, a îngheţat salariile şi a redus pensiile.

 

 

 

Totodată, Marcel Ciolacu menționează că PSD va prezenta alternativa sa de buget al României.
Precizarea vine după ce judecătorii CCR au decis, miercuri, că majorarea cu 40 de procente a pensiilor este constituțională.
Ciolacu: Școli închise, firme românești lăsate de izbeliște, salarii înghețate, facturi mărite, pensii reduse
Magistrații au respins astfel sesizarea Guvernului, ceea ce înseamnă că Executivul este obligat acum să găsească sursa de finanțare pentru majorare.
"Nimic pentru români, TOTUL pentru ei!
Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii înghețate. Facturi mărite. Pensii reduse, deși CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut și anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională.
Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică. Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid!
Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluții. Pentru că ele există! #PSD va prezenta alternativa sa de #buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina de Facebook.

 

Tag-uri: bani, marcel ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ