Ciolacu: „Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul morţii!”

| 17 noi, 20:20

Marcel Ciolacu a avut un mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis, chiar în timp ce şeful statului susţinea o conferinţă de presă marţi la Palatul Cotroceni. „Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul morţii! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!, i-a transmis liderul PSD.

 

„Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul MORŢII! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL!
Realitatea e simplă:
TU eşti de 6 ani preşedintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut... nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În şcolile închise??!
Dai vina fără ruşine pe autorităţile locale ”pesediste”. Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roşii, carantinate, sunt preponderent în judeţele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit şi mor oameni pentru că autorităţile tremura de frica ”şefului” de la Cotroceni! Nu ţi-e ruşine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eşec, Iohannis!
Cine a pus Iohannis toţi cioclii, coafezele şi chelnerii cu şcoala vieţii la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU!!
Au murit oameni, Iohannis, în aşteptarea unui pat la ATI în timp ce tu şi guvernul tău de incompetenţi minţiţi în fiecare zi că măriţi capacitatea! Fals! Tot autorităţile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-aţi dat un LEU, în schimb îi arătaţi, cu nesimţire, cu degetul! Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Eşti de 6 ani preşedintele României şi n-ai făcut nimic!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă ca urmare a incendiului de la Piatra Neamţ, răspunzând unei întrebări referitoare la poziţia avută în urma incendiului de la Colectiv faţă de Guvernul Ponta.
„Nu, Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă. În primul rând e un Guvern în funcţie de niciun an de zile şi a gestionat această criză. Nu consider că Guvernul Orban trebuie să plece acasă. Dimpotrivă, Guvernul Orban şi-a asumat guvernarea într-o perioadă când toţi ceilalţi au preferat să strea deoparte şi să comenteze. Această tragedie de la Neamţ ne arată felul în care PSD-ul a tratat sistemul de sănătate, a dus aproape la faliment acest sistem. După ce va fi o nouă majoritate, trebuie sistemul reformat, lucrurile modernizate, simplificate, investiţii în spitale noi sunt necesare, sunt deja planificate, investiţii în aparatură şi mentenanţă”, a declarat şeful statului, solicitat să-şi prezinte punctul de vedere faţă de menţinerea Guvernului, după incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, având în vedere că după incendiul din Colectiv a afirmat că Executivul Ponta trebuie să plece.
El a adăugat că nu toţi suntem de vină pentru incendiul de la SJU Neamţ, iar PSD este „vinovatul moral”, pentru această tragedie.
„Nu toţi suntem de vină. Sunt de vină cei care au fost la guvernare, cei care au fost la conducere, cei care gestionează în judeţe spitalele judeţene şi care nu au alocat resurse, care nu s-au îngrijit de calitatea personalului, managementului şi în acest sens mai vinovaţi sunt cei care au guvernat mai mulţi din ultimii 30 de ani, mă refer sigur la marele PSD. Acesta e vinovatul moral. Vinovatul tehnic va fi găsit de anchetatori în fiecare caz în parte.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ