Ciolacu: ”Liberalii promit investiţii fantasmagorice, 100 de miliarde de euro pe 10 ani!”

| 07 iul, 19:00

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că PNL propune investiţii „fantasmagorice” de 100 de miliarde euro pe o perioadă de 10 ani, însă românii au pierdut, în doar şapte luni, minim 70 de miliarde euro din cauza guvernării liberale.

 

Acesta vorbeşte despre împrumuturile Executivului, despre investiţii străine care nu au mai avut loc, despre deficitul bugetar şi pierderile la cifra de afaceri a companiilor locale.
„Iohannis vindea ţării iluzii de pe terenul de golf, dar în realitate, Orban şi Cîţu îngropaseră economia. Ei s-au îmbogăţit pe trei vieţi, noi vom plăti trei generaţii!”, a scris Marcel Ciolacu, marţi, pe Facebook.
El face o trecere în revistă a sumelor pe care le pierde statul român de la instalarea Guvernului Orban.
„Românii plătesc cea mai mare factură a incompetenţei din istoria modernă a acestui stat. Iată cât ne-a costat până azi proasta guvernare liberală:
- 18 miliarde de euro imprumuturi, ne îndatorăm cu 1.000 euro/secundă;
- 2.5 miliarde de euro investiţii străine dispărute;
- 2 miliarde euro minus în rezerva BNR în primele 2 luni de guvernare, pentru calmarea exploziei cursului valutar după declaraţiile iresponsabile ale lui Cîţu;
- 12 miliarde euro deficit bugetar în perioada noiembrie 2019 - mai 2020;
- 57 miliarde euro pierderi la cifra de afaceri a companiilor locale, de la instituirea stării de urgenţă pâna azi”, arată Ciolacu.
Preşedintele interimar al PSD mai spune că „liberalii promit investiţii fantasmagorice, 100 de miliarde de euro pe 10 ani, dar românii pierd pe mâna lor minim 70 de miliarde în doar 7 luni. Proastă afacere a mai făcut ţara cu Iohannis şi «Guvernul Meu»!”.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ