Ciolacu, mesaj către guvernanţi: ”Nu veţi privatiza nimic legat de viaţa şi viitorul ţării!”

| 03 feb, 17:09

Abrogarea legii PSD prin care se interzicea vânzarea companiilor româneşti în plină criză este "cea mai mare crimă economică", afirmă liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

"Cîţu - vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberaţii! Şi, dacă va fi nevoie, vom protesta şi în stradă, alături de toţi românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului", a scris Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune că "nicio ţară civilizată nu şi-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piaţa este la pământ".

"Numai Cîţu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern şi pe autorul tentativei eşuate de privatizare a sănătăţii. Nu vă jucaţi cu focul! Nu veţi privatiza nimic legat de viaţa şi viitorul ţării", conchide preşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ