Ciolacu: Mi-aş fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti

| 09 apr, 19:18

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata partidului la Primăria Bucureşti, însă „câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi”.

 

„Sunt ferm convinşi că sunteţi supăraţi că nu Gabriela Firea e candidatul partidului. E corect să fiţi supăraţi. E corect ca colega şi prietena mea Gabriela Firea să fie supărată pe mine. Câteodată în politică nu faci numai ce simţi sau ce trebuie pentru cei apropiaţi. De obicei când te implici în politică are de suferit familia. E tributul pe care îl plătim fiecare dintre noi”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.
Liderul PSD a mai spus că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti.
„Atât Gabriela Firea cât şi primarii noştri de sector, aţi fost patru ani în opoziţie. Vi s-a întors spatele. Au reuşit de fapt să vă ţină uniţi şi acest lucru se datorează Gabrielei Firea”, a adăugat Ciolacu.
Despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al partidelor de coaliţie la Primăria Capitalei, liderul social-democraţilor a spus că e „ferm convins că va reuşi azi să vă capaciteze şi cu toţii să uităm motivele de supărare”.
„Cred că motivul principal e faptul că Nicuşor Dan nu merită să mai fie primarul general al Capitalei. Nicuşor Dan e un eşec de mandat pentru primar general”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ