Ciolacu nu exclude posibilitatea ca PSD să renunţe la funcţia de ministru al Apărării Naţionale în favoarea PNL

| 24 oct, 18:29

 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude posibilitatea ca social-democraţii să renunţe la funcţia de ministru al Apărării Naţionale în favoarea PNL.

 

 

Întrebat, luni, la Palatul Parlamentului, dacă există posibilitatea ca PSD să cedeze Ministerul Apărării Naţionale liberalilor, Ciolacu a spus: "Este posibil orice în politică. (...) Haideţi să nu intrăm într-o zonă de supoziţii. Eu am spus că este posibil orice, se poate negocia. Întotdeauna când există o coaliţie avem şi astfel de dialoguri".
Ciolacu nu a vrut să discute despre eventuale nume din PSD care ar putea să preia portofoliul de la Apărare, dar a spus că din profilul candidaţilor ar trebui să existe condiţia ca aceştia să fi făcut armata. "Câţiva ani mai avem de unde alege dintre cei care au făcut armata", a spus el.

 

Tag-uri: marcel ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ