Ciolacu: ”Nu vom discuta legile siguranţei naţionale până nu vine întregul pachet la Parlament!”

| 01 iun, 12:52

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirmă că Parlamentul va lua în discuţie legile siguranţei naţionale doar atunci când întregul pachet va ajunge în legislativ, cu avizele din Guvern.

 

 

”Eu am înţeles că le trec prin Guvern. Aştept întreg pachetul. Aţi văzut că Parlamentul a constituit o comisie specială şi nu vom discuta legile siguranţei naţionale până nu vine întregul pachet la Parlament cu avizele din Guvern, pentru că Guvernul trebuie să-şi asume acest lucru. (...) În momentul în care toate legile, toate, vor veni la Parlament promovate prin Guvern, atunci se vor discuta în comisie”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri, la Parlament.
El a precizat că nu cunoaşte forma definitivă şi a refuzat să vorbească despre propunerile făcute în proiectele existente la acest moment.
”Am să mă exprim pe legile siguranţei naţionale în momentul în care vor veni la Parlament toate aceste legi”, a adăugat liderul PSD.

 

Tag-uri: Guvern, parlament
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ