Ciolacu: ”PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea!”

| 09 apr, 18:49

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că ” PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea”, precizând că ”băgarea forţată a României în şomaj nu este o soluţie”, chiar dacă aceasta este singura soluţie identificată de Guvern.

 

”PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea. În 2010, experimentul austerităţii şi-a dovedit eşecul! A-l repeta acum, înseamnă prostie, ticăloşie şi interese ascunse sub umbrela stării de urgenţă. La fel, nu reeditaţi scenariul prost prin care aţi învrăjbit atunci privatul contra statului şi invers! Nu distrugeţi din nou România”, a scris, joi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.
Acesta le cere guvernanţilor să ia exemplu de la celelalte state.
”Toate injectează munţi de bani în economie pentru a-şi salva atât sistemul privat, cât şi producţia internă. În plus, toate promovează soluţii sociale concrete şi curajoase pentru toate categoriile afectate. Băgarea forţată a României în şomaj NU este o soluţie, chiar dacă e tot ce aţi putut găsi”, a mai transmis Ciolacu, potrivit News.ro.
Potrivit acestuia, ”încet, încet poporul începe să vadă adevărata faţă”.
”În timp ce îi ţineţi pe români în case - fără să îi şi testaţi! – românii văd cum faceţi angajări pe şest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu buna ştiinţă, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziţii total netransparente şi din ce în ce mai controversate. Nu sunteţi veşnici! NU veţi scăpa de răspundere”, a încheiat Ciolacu.

 

Tag-uri: coronavirus, pdl, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ