Ciolacu: Poliţiştii sunt mereu în prima linie a misiunii complexe de menţinere a ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor

| 25 mar, 18:39

Poliţiştii sunt mereu în prima linie a misiunii complexe care le revine, cu rol esenţial în menţinerea ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

 

"Astăzi, în zi sfântă de Buna Vestire, sărbătoarea creştină a dăruirii şi a speranţei, marcăm, ca în fiecare an, şi Ziua Poliţiei Române. Poliţiştilor şi întregului personal al acestei instituţii le revine o misiune extrem de complexă, cu rol esenţial în menţinerea ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor. Sunteţi mereu în prima linie în această misiune. Profesionalismul, dedicarea şi curajul de care aţi dat dovadă în situaţii de multe ori dificile şi lupta pe care o duceţi împotriva infracţionalităţii de orice natură sunt în măsură să inspire încredere în siguranţa comunităţilor în care trăim. Vă doresc sănătate şi succes în activitatea dumneavoastră! La mulţi ani Poliţiei Române!", a afirmat Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.
Premierul le-a transmis poliţiştilor "sănătate şi succes" în activitatea pe care o desfăşoară.
"Vă doresc sănătate şi succes în activitatea dumneavoastră! La mulţi ani Poliţiei Române! ", a afirmat Ciolacu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ