Ciolacu: Premierul Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi

| 31 aug, 20:07

Marcel Ciolacu a afirmat că partidele din coaliţia de guvernare au amânat mereu dezbaterea pe legea consumatorului vulnerabil, însă au convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru funcţiile politice de la TVR şi RRA. Liderul PSd a acuzat că premierul Florin Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi.

 

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres! Coaliţia a amânat la nesfârşit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcţiile lor de la TVR şi RRA. Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltaţi de facturi aberante la gaze şi energie, Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: ZERO soluţii pentru a proteja populaţia!”, a scris Marcel Ciolacu, marţi pe Facebook.
Liderul social-democraţilor a adăugat că PSD deja a depus amendamentele la legea consumatorului vulnerabili, iar în prima şedinţă de miercuri a Legislativului poate fi dezbătut şi votat proiectul de lege.
„PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniţi concret şi substanţial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima şedinţă a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută şi votată. Şi aplicată de îndată, nu la Paştele cailor când vrea Florin Cîţu!”, a completat Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ