Ciolacu: ”PSD analizează dacă va sesiza CCR în legătură cu proiectul bugetului de stat pe 2021!”

| 01 mar, 21:28

 

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD analizează dacă va sesiza la Curtea Constituţională proiectul legii bugetului de stat pe 2021, iar decizia va fi luată zilele următoare.

 

 

 

„Există o majoritate. Este posibil. A rămas ca specialiştii partidului să ne dea un verdict dacă poate să fie făcut acest atac la CCR sau nu. E o decizie pe care o să luăm zilele următoare. Sunt două, trei elemente pe care le studiem, inclusiv încălcarea Regulamentului Camerei şi Senatului la şedinţele comune. Să vedem cum decurg discuţiile la buget”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni dacă PSD se gândeşte să atace bugetul la Curtea Constituţională, în cazul în care nu trec amendamentele social-democraţilor la proiect.
Camera Deputaţilor şi Senatul dezbat luni, de la ora 16.00, proiectul legii bugetului de stat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2021, iar votul final este programat pentru marţi.

 

Tag-uri: marcel ciolacu, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ