Ciolacu: PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar NU vom fi de acord cu măsuri care afectează angajaţii români

| 07 apr, 18:04

Marcel Ciolacu a afirmat PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar nu va fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajaţii români, locurilor de muncă şi economia naţională.

 

„Solicit din nou Consiliului inter-instituţional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înţeleagă că activitatea companiilor de care depinde viaţa a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-şi primească salariile, iar familiile acestor angajaţi să nu sufere”, a adăugat liderul social-democraţilor.
„PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar NU vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajaţii români, locurilor de muncă şi, în general, economia naţională. După situaţia de la fabrica din Slatina, a venit rândul uzinei din Reşiţa a TMK Artrom să se confrunte cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorităţi ale statului interpretează aplicarea sancţiunilor împotriva oligarhilor ruşi. Solicit din nou Consiliului inter-instituţional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înţeleagă că activitatea companiilor de care depinde viaţa a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-şi primească salariile, iar familiile acestor angajaţi să nu sufere!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.
El a mai spus că „scopul sancţiunilor este ca banii produşi în România să nu ajungă în Federaţia Rusă, nu să laşi fără loc de muncă mii de români”.
„Este inadmisibil să permiţi companiilor plăţi pentru contractele vechi, dar să nu-şi poată vinde marfa produsă în ultima lună! Sper că Guvernul va găsi din nou răbdarea şi determinarea să se inspire din soluţiile europene astfel încât aplicarea sancţiunilor să aibă cât mai puţine consecinţe negative asupra salariaţilor şi economiei naţionale. Aceasta este singurul mod logic în care România trebuie să reacţioneze!”, a completat Ciolacu.

 

Tag-uri: marcel ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ